Gå tillbaka

Privat

detektiven-charlie.jpeg

Detektiven Charlie

Charlie drömmer om att någon gång i framtiden ha ett eget kontor. Charlies detektivbyrå ska det stå på dörren! Tillsvidare får han nöja sig med sin väska. “Vem behöver ett kontor?” Tröstar han sig med då och då. Mysterierna sker ju ändå inte där. Han är flitig med att nosa upp nya mysterier och har en svaghet för sötsaker. I närheten av sådana kan han tappa bort sig både i handling och tanke. Kryddar gärna sina berättelser en aning och älskar att lösa mysterier. Han löser bäst mysterier tillsammans med andra och tar gärna nyfikna barn till sin hjälp.

Har du ett mysterium som behöver lösas? Skicka en förfrågan.

z-v-zilloman.jpeg

Clownen Zilloman

Zilloman växte upp i en lägenhet tillsammans med sin mamma Rosa. Han lekte ofta uppe på vinden där han träffade Huggo – en spännande och snäll vampyr som snabbt blev Zillomans kompis.

Zilloman lärde sig att trolla utav sin farbror Fransson. Farbror Fransson och Zilloman har uppträtt många gånger tillsammans med trolleri och musik.

Zilloman är en glad clown som alltid har något roligt bus i bakfickan. Han reser runt med sin fina väska, full av trollerier. Med magisk luft, knasiga trollstavar och hjälp från alla snälla barn, så lyckas trollerierna perfekt tillslut.

Vill du också vara med? Skicka en förfrågan.

z-v-blomman.jpeg

Clownen Blomma

Blomman är en glad prick som älskar livet! Hon bor i Zillomans värld i sitt lilla hus med altan, grammofonspelare och gungstol (ja hon är lite gammalmodig av sig). Där gillar hon att sitta och lyssna på musik och lata sig. Hon har en prunkande trädgård med pratande blommor som hon gärna snackar med på dagarna. Att socialisera är en av Blommans specialiteter. Hennes bästa kompis Larven Larre hänger alltid med i hennes ficka. Men det är bara Blomman som förstår vad han säger.

Hon gillar att dra igång olika projekt. Men när hon får för sig att starta ett projekt så skall det gå fort! Det gör att man ofta ser Blomman bära en väldans massa saker. Ordspråket “Det man inte har i huvudet får man ha i fötterna” tycker Blomman är trams. Att gå flera gånger är inte Blommans melodi.

Blomman spelar just nu sin föreställning “Grönt Är Skönt”. Vill du veta mer om den?

Skicka en förfrågan.

Runt hörnet väntar en ny föreställning som heter “Blomman och Framtiden”

superhjaltarna.jpeg

Superhjältarna Ville och Vilma

Superhjältarna Ville och Vilma kommer från planeten V och tillsammans med Rymdhunden Wilhelm åker de runt i galaxen och löser olika uppdrag. Ibland är det Jorden som behöver hjälp. Uppdragen kommer från Rymdkontrollantanten som har full koll på allt som behöver lösas!

Ville och Vilma ställer gärna till med superdagar för barnfamiljer. Alla barn blir superhjältar i vår superhjälteverkstad som börjar med att man designar sin egen superhjältemask, sen testar man sina skills i vår superhjältehinderbana och därefter samlas vi i vår supershow. Dagen avslutas med att vi tillsammans med alla superkids löser dagens hemliga uppdrag! Bonus för utklädda superkids såklart!

Vill du också arrangera en superdag för barnfamiljer? Skicka en förfrågan.

cirkustrio.jpeg

Cirkustrion

Cirkustrion har lämnar cirkusen och slår dagen till ära läger hos dig. Med spex och upptåg levandegör de din eventplats. Välkomna till cirkusen!

De tar även gärna med sig följande karaktärer för att krydda cirkusupplevelsen:

Tigertämjaren Eduardo

Han jagar runt med sin tomma tigerbur och letar efter sin tiger Fernando! Kanske behöver han nya tigrar till kvällen? Bäst vi tränar!

Starke Adolfs syrra

Hon hann före brorsan och ställer dagen till ära till med kraftmätartester. Kan du slå hennes rekord?

Roddarna Bullen och Bollen

Riggar tält och arrangerar tältduksbus för de små. Vill du hjälpa oss att ställa iordning?

Cirkusorkestern

Tommsy och Fonsy värmer upp alla inför kvällens spektakel med sång och musik!

Cirkusskolan

Va med i våran cirkus! Vi lär dig allt från att gå på styltor, balansera på lina och jonglera! Kanske kan du även agera tiger och hoppa igenom den brinnande ringen?

Cirkusverkstaden

Tillverka din egen cirkushatt tillsammans med våra glada prissar!

Älskar du också cirkustemat? Skicka en förfrågan.

z-v-tomtespex-deluxe.jpeg

Tomtespex Deluxe

I ZILLOMANs Värld hittar du givetvis också Tomten som tillsammans med sina nissar, bodyguardsgranar och PT-nissar sprider julstämning!

Jättelånga önskelistor där tomten samlar in önskningar, megastora paket som spelar musik, enorma polkagriskäppar, paket som staplas och tappas och gyllene paket som måste hittas. Eller varför inte julmysterier som ska lösas eller tomteskolor som arrangeras? Ett virvlande spex som skapar julkänsla i hela huset.

Tomten kan även hitta på tokigheter tillsammans med sin PT-nisse. De ställer till med julutmaningar, värmer upp och tränar inför julafton.

Vill du veta mer om Tomten? Spana in denna nyhet.

Vill du också ha en levande jul? Skicka en förfrågan.

sportkvartetten.jpeg

Sportkvartetten

Sportkvartetten är en grupp karaktärer som samlas inför aktuella sportaktiviteter så som löplopp, cykelrace eller vasalopp. Typ av sport påverkar vilka i gruppen som hakar på!

Exempel på karaktärer i gruppen är:

Hurtbullen JonJon

Tränar hellre än bra, men låter sig inte nedslås. Entusiast som alltid har den senaste utrustningen nära till hands.

Coach Johnson

Ser det som sin livsuppgift att coacha alla sina medmänniskor till ett bättre och nyttare liv. Kostråd, träningsråd och mentala tips flyger kors och tvärs.

Cheerleader Sherry

En bubbelgumtjej med många hejjarramsor i bakfickan. Kan knappt prata vanligt längre. Allt blir en “chant” i hennes värld.

Supporter Micke

Allt för sporten! Superhängiven supporter som samlar på merchandise från allt och alla han hejjar på. Får alltid igång en hejjarklack!

Journalisten Anna Häger

Framför allt är hon intresserad av andra människor och dess historier. En kamera nörd som alltid agerar proffsigt men som kan bli lite närgången.

Har du ett sportevenemang som behöver levandegöras? Skicka en förfrågan.

z-v-fantastic.jpeg

Clownen Fantastic

Fantastic är en snäll clown som gillar att resa! Han är äventyrslysten och gillar att prova på nya saker.

Han älskar djur och natur och är fascinerad av allt som naturen har att erbjuda. Han gillar allt som är socialt, som att spela spel exempelvis. Det viktigaste då är inte att vinna utan att alla har roligt!

Även Fantastic bor i Zillomans värld. Men eftersom han är ute och reser så mycket så bor han i ett kollektiv med ett par av de andra clownerna som även dem ofta är på resande fot. På sina resor tar han ofta med sig sin bästa vän Bertil, delad glädje är dubbel glädje!

Fantastic spelar just nu sin föreställning “Ett Djungeläventyr”.

Vill du veta mer om den? Skicka en förfrågan.

z-v-mans-molly.jpeg

Clownerna Måns och Molly

Måns och Molly är en glad clownduo som växt upp på bilmecken i ZILLOMANs Värld. Sen barnsben har de meckat motorer och putsat fälgar.

Måns är storebror och herr ”duktig”. Han förklarar likt en professor hur saker och ting minsann går till. En lite mer organiserad typ som vill ha ordning och reda på saker och ting. Måns är tyvärr inte så bra på att köra som Molly. Han har visst råkat krocka med ett träd någon gång och glömt att lägga i handbromsen i den där backen vid glassaffären vid något tillfälle. Sådana där tillfällen Måns gärna inte vill prata om.

Molly är lillasystern med mycket energi som faktiskt har bättre koll än vad Måns verkar vilja tro. Det bevisar hon mer än gärna! Måns försöker sätta Molly på pottan genom att fråga kluriga bilfrågor som Molly alltid har snabba svar kring, och de är visst alltid rätt. Molly har en fallenhet för det där med meckande som Måns tycker är irriterande. Hon bara verkar veta saker och ting utan att ha läst det senaste numret av Veckans Bilar som ju Måns prenumererar på. Hon gillar fart också och har stenkoll på körningen. Men fortare än hastighetsbegränsningarna kör hon bara på bilrace banan.

När de inte meckar med bilar så leker de tjuv och polis eller går på kalas!

Vill du ha en clownduo på besök? Skicka en förfrågan.