Integritetspolicy (GDPR)

VI BRYR OSS OM DIG

Den 25 maj 2018 trädde den nya dataförordningen GDPR i kraft i hela EU. Detta stärker den tidigare lagstiftningen som redan tidigare funnits i Sverige, PUL (personuppgiftslagen). Mycket är sig likt, men dina rättigheter som enskild medborgare har stärkts och kraven har ökat på hur företag får behandla dina personuppgifter.

Ansvarig för dina uppgifter hos oss är Zillomangruppen AB, org nr: 556777-5376.

Vi sparar dessa för att kunna skicka ut avtal, bokningsbekräftelser, eventinformation samt utvärderingar. De behålls på ett säkert sätt i max två år då vi hoppas på fortsatt samarbete. Under tiden mottar ni som är våra kunder också ett fåtal nyhetsbrev per år. Ni kan NÄRSOMHELST avsluta genom att trycka på knappen med den texten längst ner på nyhetsbrevet.

Vi rensar gamla adresser/oönskade utskick en gång per år i vår databas som endast vårt ledningskontor har tillgång till på en skyddad server.

Vi kommer aldrig på något sätt sälja eller lämna vidare era uppgifter! Ni är inte så många och vi värnar om er.

Ni kan närsomhelst begära ett registerutdrag för att kunna kontrollera vilken information som finns registrerad om just er.

På er anvisning är vi skyldiga att rätta uppgifter som är felaktiga, ofullständiga eller missvisande, och vi kommer att göra det med glädje!