Om oss

På ZILLOMAN tror vi på att föra samman människor med hjälp av upplevelser som skapar värde. Vi tror faktiskt att upplevelser kan skapa en lyckligare värld. När du vet vad du vill säga så vet vi hur du kommunicerar det. Med vår historia och våra värdeord som grund, skapar vi inte bara upplevelser som är hållbara, vi skapar kommunikation som når rakt in i hjärtat.

Vi tänker: Glädje. Omtanke. Hållbarhet.

Så vad är vi?

ZILLOMAN har gjort resan med våra kunder från kultur och kommunikation in genom marknadsföring och nu till att bli kommunikatörer med fokus på stadsutveckling. Det betyder att stadens alla delar kommer med: loppisen i kvarteret, konferensen på arbetet, invigningen av den nya centrumbutiken, fotbollsfesten på den vackra idrottsplatsen och lanseringen av den nya återbruksstationen.

Vad kan vi erbjuda?

Vi har kreatörer med kulturell och konstnärlig bakgrund som skapar rätt innehåll och känsla. Vi har hållbarhetsexperter som hjälper dig att ta medvetna beslut. Därtill hjälper våra stadsutvecklare till att anpassa allt till att nå målen för en hållbar stad. Denna kombination gör det möjligt för oss att skapa upplevelser som passar ert syfte, når era mål och matchar er stadsdels profil. Vi kallar vår vision för ’Den Lyckliga Staden’. Er plan är vår karta när vi tar fram den unika upplevelsen som förmedlar identitet, stolthet och varumärke.

Ska vi börja?

Varför inte boka ett möte med oss så lyssnar vi på er lust, era behov av att nå er målgrupp och de utmaningar ni ser framför er på vägen.