Aktuellt

Tomtespex deluxe

Vi älskar Jultomten och en av våra favoritkunder har låtit oss spåra ur med just honom i spetsen.

XMAS

Vi kallar det Tomtespex deluxe! Jättelånga önskelistor där tomten samlar in önskningar, megastora paket som spelar musik, enorma polkagriskäppar, bodyguards granar och galna pepparkaksbak är bara några av inslagen i detta virvlande spex som skapar julkänsla i hela huset. Att de som agerar dessutom är superduktiga musikalartister och kan sjunga riktigt fint i sitt mingel skadar ju inte.

Hos samma kund har vi även gjort ett annorlunda lunchinslag för arbetande i området som lockar till skratt. PT nissan inser att det närmar sig jul och det är dags för tomten att komma i form. Många klappar ska delas ut och det kräver uthållighet. Tomten får slita på med pilatesbollar, gåstavar, hopprep, hantlar och tunga paket. Varför inte utmana besökare och ge den som ställer upp en liten present?

Minglande skådespel är ett kraftfullt eventverktyg som vi ofta använder.

Vi är väldigt stolta över vår Jultomte och har alltid lika roligt när vi får sprida julstämning deluxe hos våra kunder! Tack Kista Galleria, nu laddar vi upp inför denna jul och nya spex.

Vilken typ av jultomte vill du ha på besök? Den klassiska amerikanska med pimpad släde och tomte tron? Den mystiska nordiska tomten i skogsmiljö? Den moderna tomten som ringer tomtemor på mobilen och livesänder på din Instagram? Eller kanske den hippa södertomten? Det går att twista och leka med denna karaktär och oavsett stil få det att kännas som en riktigt fin jul. Krydda besöket med trolleri, musik, sagor och tokiga påhitt för att skapa en genuin upplevelse hos dina besökare! Din marknadsplan styr vad som passar bäst hos dig och vi är anpassningsbara.

Låt oss tillsammans skapa en riktigt fin jul hos dig!

Galleri