Aktuellt

Varför årsavtal?

Svårt att få ihop marknadsplanen med eventkalendern? Dyra leverantörsfakturor och långa leveranstider? Stressiga beslut? Splittrade event och plötsliga kostnader? Lugn, genom att teckna årsavtal med oss slipper du allt detta.

ZILLOMAN

ZILLOMAN

Det blir allt vanligare att vi och våra kunder inleder ett samarbete ihop genom ett årsavtal. Fördelarna med årsavtal är många, här listar vi några av dom:

Eventkalender vs marknadsplan

I början av året sitter vi tillsammans med er och er marknadsavdelning och får ta del av väsentliga bitar ur er marknadsplan. Baserat på den, er målgruppsanalys, varumärkesstrategi och önskade positionering presenterar vi i nästa steg en eventkalender som sträcker sig över hela året. På så vis vet ni redan i januari vad som kommer ske i december och ni får mer tid till resterande delar av er marknadsplan.

Leverantörsfakturor och leveranstider

Vårt kontaktnät är brett och efter många år i branschen har vi arbetat upp goda relationer med många leverantörer inom vårt verksamhetsområde. Genom att involvera leverantörerna i ett tidigt skede, vilket ett årsavtal möjliggör, kan vi hålla kostnaderna i projekten lägre än om vi involverar dem i ett sent stadie. Beställningar i ett tidigt skede eliminerar också problem med långa leveranstider. Så genom ett årsavtal spar du alltså både produktionstid och pengar.

Stressiga beslut

Varje dag fattar vi mellan 2 500 och 10 000 beslut, vissa är små, somliga stora. Att fatta beslut kräver sin tid och att fatta dem under stress är såklart inte särskilt hållbart.En framgångsfaktor för ett lyckat event är tiden och desto tidigare beslutet kring genomförande tas desto mer minskar risken för stressiga beslut i samband med dem. När ni har ett årsavtal med oss sätter vi ramarna för hela året sedan sköter vi resten. Ni behöver alltså bara ta ett stort beslut och för att ta detta får ni såklart tid, tid att inte ta ett stressigt beslut.

Splittrade event och plötsliga kostnader

Vi jobbar på resultat, inte pris, och vi tar ansvar för att ni får maximal utdelning på era investeringar. Genom att ingå ett årsavtal med oss har vi möjlighet att synkronisera er kommunikation så att målgruppen får ett enhetligt budskap. När ni tecknar ett årsavtal med oss ser vi också till att periodisera kostnaderna jämt under året. På så vis blir ingen månad ekonomisk överbelastad och ni får koll på hela årets eventkostnader redan i början av året, inga överraskningar helt enkelt.

Galleri