Aktuellt

Hållbarhet ett måste

Att samhället osar klimatångest är ett faktum. Att vi alla måste hjälpas åt för att skapa en bättre värld en självklarhet. Utifrån FNs globala mål, strategiska mål och medarbetarundersökningar har vi på ZILLOMAN valt ut våra fokusområden.

Hållbarhet

ZILLOMAN

För oss handlar det om:

Mål 3. God hälsa och välbefinnande

Mål 8. Anständiga arbetsvillkor och ekonomisk tillväxt.

Mål 12. Hållbar konsumtion och produktion.

Dessa arbetar vi med dagligen. Våra hållbarhetsexperter jobbar inte bara med våra mål. De finns också som resurs i våra event. De ser över vilka hållbara val vi kan göra inom ramen för de projekt vi genomför. Detta resulterar i att du, om du vill, kan inkludera detta i ditt projekt. Vi kan då anpassa oss efter era mål och agera efter dom. Det känns inte bara bättre, det är också kommunicerbart. Oavsett målgrupp så visar undersökningar idag att hållbarhet är en alltmer viktig parameter när du väljer vart du ska arbeta eller vart och hur du ska konsumera. Den parametern kommer bli viktigare och viktigare. Nästa generation är alltmer medvetna om detta så nu gäller det att hänga med. Inte bara för att du vill vara en attraktiv plats utan även för att alla mår bra av att tänka mer hållbart. Vi kan hjälpa dig! Låt oss göra med hållbara val, tillsammans.

Varje år så sätter vi på ZILLOMAN av 1% av vår hela årsomsättning till särskilda bidrag till vårt samhälle, vi kallar det "ZILLOMAN ger tillbaka".

Hållbarhet är inte svårt, det är kul!

Galleri