SPONSRING

Vi erbjuder roliga inslag till era sponsringsevent – både för små och vuxna besökare.

Vi har sett att familjedimensionen på sponsringsevenemang blivit allt viktigare och den enkla tanken är att om även de minsta gästerna har roligt så fungerar evenemanget allra bäst också för de vuxna.

Vi finns tillgängliga när ni har event för barn och familjer i hela landet … dessutom har vi nu särskilda förslag till sponsringsevent som är vänder sig främst till vuxna. Speciellt har vi på senare tid levererat aktiviteter för målgruppen unga vuxna och för målgruppen kvinnor.

Vi har bland annat jobbat med Svenska McDonald´s, SOS barnbyar, Dagens Nyheter, Cancerfonden, Skistar, Telia, Posten, Cramo, AIK fotboll och Ericsson.

 

”Tjejerna var fantastiska, våra kunder och deras barn var jättenöjda. Jag har aldrig fått så mycket positiv feedback på något annat arrangemang och återkommande är att vi gjort det hela till en familjeupplevelse och att vi (ni) hade ordnat så bra för barnen. Jag har säkert fått 30 mail och SMS som bekräftar detta.”

– Mikael Grundström, försäljningschef Göteborg på Cramo.

 

Vad vi gör?
Vi arbetar såväl med mer omfattande som med mer begränsade åtaganden. Vi har idag fullt ansvar för planering och genomförande av större och mindre event på sponsorturnéer, välgörenhetsdagar, mässor och kundmöten. Vi iscensätter tillexempel produktevent, skapar mötesupplevelser och gör artisteri till ett annorlunda marknadsverktyg.

Hur vi gör?
På ZILLOMAN arbetar vi alltid med utgångspunkt i era önskningar och mål. Metodiskt är det särskilt intressant om vi får komma in tidigt i ert processarbete med sponsringsaktiviteterna. Ju tidigare i arbetet ni tar hjälp av oss desto mer kan vi bidra med. Vi medverkar alltså mycket gärna i det strategiska arbetet och arbetar gärna över längre tid och med flera aspekter av en kampanj.

Vad kan vi göra för er?
Förutom att bidra med aktiviteter till ert sponsringsevent har vi möjlighet att i vissa fall bidra med en CSR-rabatt. Denna rabatt kan tillämpas för företag som jobbar med välgörenhet och sociala frågor, exempelvis SOS-barnbyar och Cancerfonden.