MÖTEN OCH KONFERENS

Här har ZILLOMAN sin givna plats. Vi kan skräddarsy de inslag du tycker stödjer konferensens syften. Underhållning, musik, konferencierer, teambuilding och annat kul. Vi ger gärna förslag på aktiviteter och inslag från det att gästerna kommer till att det är dags att åka hem.

 

Ett annorlunda välkomnande…
Vi står för en ovanlig start på denna konferens. Du som trodde att detta bara skulle vara fika, föreläsningar och prat hela helgen, du trodde fel! Här väntar en helt annan upplevelse.

Ett kul avbrott i konferensen?
För att skärpa uppmärksamheten hos deltagarna gör vi ett avbrott i konferensen. Kanske är det läge för lite ballongfyrverkeri eller kanske en lite annorlunda konferensdeltagare som överraskar med att göra sitt häftiga mimnummer eller varför inte blanda in musik och trolleri i det hela?

Paus?
Lufta hjärnan genom att göra något annat en stund. Det kan vara allt ifrån bra trolleri, know how för säljare, frigörande dans eller professionell paketinslagningskurs för butiksmedarbetare.

Festdags?
Här har vi mångårig erfarenhet av att skapa extra minnesvärda fester. För att se lite hur dessa festligheter kan se ut kan du klicka här.

Dessutom…
Letar Du efter professionella värdar/värdinnor som förstärkning till er ordinarie personal, en trevlig ”Doorman”, gycklare och eldslukare, DJ’s, trollkarlar, etc så har du kommit rätt.

Vi hjälper er att skapa minnesvärda möten och konferenser!