Tillbaka till Handelsplatser

VÅR

Påsk
Magisk påskkärring
Vår busiga Påskkärring minglar runt och viker fina ballongfigurer i vårens alla färger! En fin påskblomma kanske? Detta är en garanterad succé för såväl ett litet barn som en pensionär. Det alla inte vet är att vår Påskkärring dessutom är magisk! Med sig har hon fjädrar som mystiskt byter färg, knasiga trollstavar och roliga hattar. Med hjälp av barnen och sin magiska kvast lyckas trollerierna perfekt…! Påskkärringen har med sig en figurassistent som ser till att allt flyter på fint och även hjälper till med ballongfigurer vid köbildning! Detta kan även vara en påskgubbe. Passar perfekt som minglande aktivitet.

Kärring, gubbar och lite kycklingar
Alla barn älskar att få klä ut sig och nu har vi en högtid där detta passar perfekt! Vi arrangerar den alltid lika populära aktiviteten ansiktsmålning och denna gång har vi påsktema. Vi erbjuder alla som vill att bli påskkärringar, påskgubbar eller påskkycklingar. Kanske blir det även ett par ägg?

Pimpa påskägget
Aktiviteten Pimpa påskägget är till för hela familjen och går att göra olika avancerad beroende på er målgrupp. Den har visat sig vara populär för alla åldrar. Gör ditt eget personliga ägg som du sen kan fylla med godis, gärna i samarbete med en lokal butik som har ett fint erbjudande till alla pysslare.

Klassiskt påskpyssel
Vill ni göra ett lite ”enklare” pyssel så går det givetvis också hur bra som helst. Påskkort, påskdekorationer eller påskpynt? Vi dukar upp en trevlig buffé med material som passar barn.

Hitta ägget
Vi arrangerar en klassisk äggjakt som vi kallar Hitta Ägget. Denna tävling kan pågå hela påskveckan och vinnarna utses den sista dagen då vi även adderar någon av de andra aktiviteterna (eller 2 värdinnor för att skapa liv kring prisutdelningen). De vinner då stora fyllda påskägg fulla med godis/påskdelikatesser och eventuellt ett presentkort från er.

Påskharens återkomst
En aktivitet som kan passa perfekt att addera på Hitta Ägget är Påskharens återkomst. Den går ut på att alla barn får göra kul påskharemasker som de sen kan leta efter äggen med. Det sprider garanterat påskstämning och är en kul aktivitet för barnen! Fungerar givetvis som fristående pysselaktivitet också.

Gissa ägget
Vill du ha en enkel och kul tävling för vuxna? Vinn presentkort till påskmaten (eller liknande) om du lyckas gissa rätt på äggen. Vilket ägg hör till vilken fågel (eller annat djur?). Passar perfekt att addera på påskloungen.

Det gyllene ägget
I ett stort påskägg gömmer sig en skatt. Stoppa ner handen och dra upp ett ägg! Har du tur fick du det gyllene ägget och du blir den lyckliga vinnaren av ett fint pris. Tävlingen passar stora som små!

Påsklounge
Har du som förälder/vuxen tröttnat på alla kärringar, gubbar och kycklingar? Då är påskloungen något för dig. Här kan du slå dig ner och njuta av den avkopplande miljön med en värmande kopp te i ena handen och kanske en tidning i den andra. Om suget faller på finns det såklart härliga påskcupcakes att sätta tänderna i.

Kundkväll
Under kvartal två hjälper vi många kunder med deras kundkvällar. Musikuppträdande, snygga entréer, dekorationer, värdinnor, bubbel, snittar och mycket mer.

Modevisning
Vi hjälper dig att arrangera en minnesvärd modevisning för att lyfta fram vårens mode.

Mötesplats kring vårens mode – med modeutställningar, intervjuer med stylister, make up och hår stationer, inspirationshörnor, DJ’s och mycket mer. Mingla och inspireras!

Morsdag
Morsdagsverkstad. Alla barn får göra fina morsdagspresenter i vår pysselhörna.

En stund för dig själv? Morsdagsloungen. I denna lounge hittar vi energimassörer, chokladdoppade jordgubbar, skön musik och de senaste magasinen. Ta en stund för dig själv, koppla av och inspireras! För det är du värd!

Blomsterevent
Lagom till våren kan det vara trevligt med en aktivitet för alla trädgårdsälskare! Inspirationsplats med möjlighet till kreativ verkstad. Formbar efter säsong men särskilt tacksam till våren. Kvinnlig målgrupp, tips som driver handel utan att vara ”säljande”.

Returdesign
Miljövänlig, kreativ aktivitet som ligger i tiden. Inspirerande dekoratörer hjälper besökarna när de frossar i spännande material.

Nationaldagen
Ansiktsmålning i gult och blått.

Ballongfigurer i gult och blått delas ut till alla som vill ha.

Flaggverkstad. Alla barn får göra sina egna flaggor medan mamma och pappa handlar.

Magiska Trollerier med… ja självklart, svenska flaggan!

Försommaraktiviteter (exempelvis smoothiebarer, karibiska lounger mm)
Vi bygger upp en trevlig lounge/bar hos er. Soft musik och skönt häng för alla som har tid att sitta ner en stund. I denna lounge gör vi fräscha smoothies till alla besökare. Alla som vill får dessutom med sig ett receptkort hem. Perfekt under vår/sommar.

Denna lounge kan kryddas med ytterligare hälsotema. En mötesplats för era besökare med massörer, personliga tränare, kostrådgivare mm. Detta kan tas lokalt från era aktörer eller via oss.

Skolavslutningsevent
Exempelvis “Hitta presenten” eller “Hitta stilen till examen” som båda är säljdrivande aktiviteter.