Tillbaka till Handelsplatser

SOMMAR

Prinsar och Prinssessor
Prinsessbesök. När en riktig prinsessa kommer på besök så blir det extra trevligt! Sagohörnor, fotograferingar, trolleri, bubbelbus, mingel och annat kul.

Kronpyssel. Alla barn får göra sin alldeles egen krona.

Prins- och prinssessdag. Alla barn som kommer utklädda får en liten överraskning ta ett fint foto hos vår fotograf och tillverka en alldeles egen gyllene ram att placera bilden i. Alternativt delta i någon spännande tävling? Eller kanske delta i vårt prinsesstårtkalas?

Levande fiskdamm
I den levande fiskdammen kan vad som helst hända! Bubblor flyger och fiskar hoppar i krokodilens levande fiskdamm och härliga vattenljud gör att det nästan känns som att man fiskar på riktigt…! Aktiviteten blir som en liten ”dockteater” med den tokiga krokodilen inuti.

Minnesvärda (och säljdrivande) Trekamper
Underhållande trekamp för hela familjen. Vi bygger upp en trekamp där hela familjen får prova på olika aktiviteter. Innehållet avgörs av ett eventuellt tema, vilka butiker man kan få att delta och hur det ser ut på plats mm.

Bubbelbus
Man kan göra detta på olika sätt. T ex kan man bygga upp en såpbubbelaktivitet där barnen får prova på att göra jättebubblor! Här får de experimentera i en rullande aktivitet. Gör garanterat succé hos barnen! Vi tar även gärna medta receptkort på superbubblor till alla barn! Man kan även ha detta som ett innehåll i en pysselverkstad där barnen får göra egna formar mm.

Mingelbus – minglande figurer
På styltor, med ballonger, med magiska trollerier, med söta skrindor, med coola cruisercyklar med häftiga högtalare och stämningsfull musik. Endast fantasin sätter gränser för hur ett mingel kan sluta!

Shower
Just på sommaren så kan vi alldeles särskilt rekommendera Clownen Blommans härliga föreställning som passar hela familjen.

Sommarverkstad
Under sommaren passar det alltid bra att ha pyssliga aktiviteter. Vi bygger upp denna verkstad med önskat tema. Antingen så får barnen pyssla, göra egna små båtar, måla, drakverkstad mm. Eller så kanske det är de vuxnas tur att få pyssla? Vi hjälper er att arrangera en minnesvärd och säljdrivande aktivitet med hjälp av era butiker.

Back to work och skolstartsaktiviteter
En kickstart efter semester och sommarlov.

Skol Cool lounge
Sommaren börjar gå mot sitt slut och det är dags att börja skolan. Vi bygger upp en härlig hörna för alla barn som skall börja skolan. I denna kan man ha t.ex. ”pennskrinspyssel” och ”gympapåstryck”. Men hörnan blir ännu mer levande om man bjuder in trubaduren och skolflickan. De berättar om hur det kan vara i skolan… för alla nya och nyfikna.