Tillbaka till Handelsplatser

JUL

Julen har, efter många års erfarenhet av produktion av trevliga julaktiviteter i hela Sverige, blivit en av våra absoluta specialiteter. Vi älskar denna mysiga högtid och vi har mycket olika förslag både för traditionella firanden och för handelsplatser som vill göra något helt nytt! Av dessa anledningar har vi valt att presentera julen som en egen säsong.

Wrapping – Professionell paketinslagning utöver det vanliga
Vi har professionella paketinslagare som är utbildade i wrapping. De får paketinslagning att verka som konstform. Kommer garanterat att imponera på era besökare!

Tomtebesök
Mingel, tomtehörnor, sagostunder, tomteskolor, uppvärmningsbus, fotografering med mera. Vi har många alternativa upplägg på Tomtens besök som är en garanterad succé.

Pysselverkstad
I våra kreativa pysselverkstäder huserar våra mysiga tomtenissor. De pysslar med både stora och små. Vi skräddarsyr gärna pysslet efter era önskemål. Dekorationer, julklappar eller kanske julkort?

Tomtenissebus
Våra busiga tomtenissar kan användas på många olika sätt. De kan mingla, trolla, vika figurballonger och mycket mer. Allt med siktet inställt på att sprida julkänsla!

Glöggservering
Era besökare möts av våra trevliga tomtenissor som bjuder på varm glögg och pepparkakor. En mysig och trevlig överraskning för besökarna. En riktig stämningshöjare!

Jullounge
I julloungen finns tid för avkoppling. Julloungen kan fyllas med olika innehåll, t.ex. med servering, livemusik eller energimassage. Allt med fokus på att ta hand om era besökare.

Carol Singers
Fin och fantastiskt duktig fyrstämmig kör minglar runt och sprider härlig julstämning.

Tomteorkester
Våran duktiga Tomteorkester spelar glad och lite annorlunda julmusik! Det svänger om dessa glada tomtar som också blir en rolig installation på plats.

DJ
Önskar ni sprida julstämning på ett lite mindre traditionellt sätt? Då är en DJ som spelar era besökares favoritlåtar ett bra val. Självklart på tema jul!

Värmande eldshower
Varmt välkomna hit! Utanför er står våra duktiga eldjonglörer och sprider värme. En häftig show som imponerar – särskilt i vintermörkret.

Juldekor
Vi har erfarna och duktiga dekoratörer som skräddarsyr fantasifull och vacker dekor efter era önskemål.