Tillbaka till Event

VUXNA

Här hittar du ett par av våra olika förslag på eventinslag och aktiviteter för vuxna. Dessa kan fungera lika bra på det egna företaget som hos någon av era kunder. I alla exemplen nedan så är det möjligt att boka delar eller addera tillval. Vi kan göra det hur stort eller litet du vill.

Tävlingar – Går att arrangera på en massa olika sätt. Varför inte anordna en säljdrivande trekamp med syftet att öka kunskapen om era produkter eller ert kunderbjudande?

Flower corner – En härlig aktivitet som kan arrangeras både som verkstad och som inspirationsinslag.

Teambuilding – Passar utmärkt på familjefesten, kickoffen eller kundkvällen. Våra erfarna projektledare skräddarsyr det mest lämpliga upplägget baserat på era önskemål.

Musik – Inslag av musik på eventet bidrar positivt till helhetskänslan. Vi har kontakter med kända DJ:s, körer, trubadurer, band, operasångerskor med mera. Vem och vilken kombination som passar just ert event bäst avgörs givetvis av målgrupp och önskad profil.

Artister – Vi har ett brett nätverk när det kommer till artister. Vi hjälper er med det som passar bäst in på ert event. Eldjonglörer, gycklare, styltgångare, dansare och mycket mer.

Dekor – Vi kan alltid leverera passande och fantasifull dekor till alla våra events. Skräddarsydda lösningar som passar er profil och målgrupp. Våra dekoratörer har mångårig erfarenhet av dekorationer på fester, i köpcentrum, på företagsevent och i utomhusmiljöer.

Returdesign – Är en miljövänlig och kreativ aktivitet som ligger perfekt i tiden. Våra dekoratörer och inredare hjälper er att ta vara på gamla saker och ”skräp”. Med rätt verktyg och material får dessa saker helt nytt liv.

Allas hjärtan – En kärleksförklaring! På detta tema har vi gjort oändligt mycket saker till vår stora glädje. Beroende på grupp, location och relationer så ger vi dig kreativa och roliga förslag på aktiviteter.

Paketinslagning – Våra professionella paketinslagare slår in fantastiska paket. Med en teknik som härstammar från Japan tar de era besökare med storm. Kan även arrangeras som ”kurs”.

Servering – Vill du ha hjälp med servering så är detta inget problem för oss. Många av våra medarbetare har mångårig erfarenhet inom restaurangbranschen och hjälper gärna till. Vill ni bara bjuda på något litet så kan vi erbjuda våra juice – och smoothiebarer eller vår baristalounge.

Teknik, ljud & ljus – Givetvis har vi även allt man kan tänka sig inom ljud, ljus och teknik. Vår duktiga tekniker anpassar våra inslag efter övrigt innehåll och program.