KONCEPT

Vi på ZILLOMAN event gillar när vi får jobba i nya spännande koncept med härliga teman. Återkom gärna med din förfrågan så skall vi snabbt återkomma med ett förslag och nya kreativa lösningar för att tillsammans med dig skapa ett minnesvärt event.

Nedan ser du några exempel på olika teman vi jobbat med tidigare. Alla koncepten finns givetvis i olika storlekar för att passa just er! Vi kan komma med endast innehållet eller ordna helheten med dekor, miljö och teknik.

Pimpa Pumpan
Till hösten kan detta koncept vara roligt att lägga in som en aktivitet. En familjär pysseldag där besökarna får styla sina egna pumpor inför halloween.

Cirkus
Cirkusen flyttar in hos dig. Vi skapar ett helhetsupplägg med prova på skola, ansiktsmålning, ballonger, härliga föreställningar med fantastiska artister och massa skratt… Aktiverande, imponerande, minnesvärt och riktigt kul.

Country och Cowboys
Våra cowboys och cowgirls välkomnar er till ett country äventyr. Trekamp och saloon känsla för hela slanten.

Skärgård
Mysigt event i skärgårdsmiljö. Passar perfekt för familjedagar. Barkbåtsverkstad, levande fiskdamm, fina skärgårdsclowner med skoj och bubbelbus, minglande sjömanskörer, dragspelare och trubadurer och kanske lite knop skola?

Disco/Abba/Party
I denna lounge kan man anpassa innehållet och dekoren efter temat. Vi lägger upp ett spännande program med tävlingar, frågesporter, styling och mycket mer.

Sagornas Värld
Välkommen in i sagornas värld. På ett kreativt sätt blandar vi sagor, lek, musik och trolleri. Allt på ett interaktivt sätt. Och vi lovar, även föräldrarna får vara med…

Idrott och Sport
Här blir ju givetvis innehållet påverkat av vilken typ av sport det handlar om. Vi har tidigare erfarenheter av att tematisk anpassa aktiviteter efter bland annat friidrott, skidåkning, fotboll, hockey, isdans, simning och trav. Vi arrangerar tävlingar, verkstäder, aktiviteter och underhållning – allt anpassat till sporten. Målet är att se till att alla i familjen får en riktigt trevlig vistelse på sportevenemanget.

Returdesign
Gör om gamla glas, koppar, ramar, takpannor och burkar och ge dem nytt liv. Denna aktivitet kan kryddas med Blommans miljöshow och mycket mer.

Afternoon tea party
Vi skapar en mysig eftermiddag med te, scones och cupcakes. Här kan du med fördel välja att addera allt ifrån Jazz-trio eller författarbesök till pysselstudio (ex paketinslagning, blomsterarrangemang eller returdesign) och mousserande vin.

Bilfest
Här finns något för alla åldrar. Lådbilsverkstad, bilspel, bilbanor och billounger. Eller kanske vår ”meckarclown” som kan vika fina bilballonger och trolla?

Verkstäder
Våra duktiga och pedagogiska medarbetare lockar fram kreativiteten i era besökare. På varierande teman, med olika syften skapar vi kreativa verkstäder hos er. Paketverkstäder, blomsterverkstäder, pysselverkstäder med mera.

Dansglädje
Sprid dansglädje hos dig. Vår duktiga DJ och grymma dansare imponerar med sina shower, engagerar med dansskolor och sprider en härlig dansglädje. Sköna beats, nice moves och glimten i ögat.

Hälsa
Greensnacks, smoothies, träningsstudio och inspiration. En härlig mötesplats med välbefinnandet i fokus. Vi kan även medta specialister på träning, hälsa, massageterapeuter mm.

Kärlek
En kärleksförklaring! På detta tema har vi gjort oändligt mycket saker till vår stora glädje. Beroende på målgrupp och relationer så ger vi dig kreativa och roliga förslag på aktiviteter. Wall om poems, minglande jätte hjärtan och love corner är bara några exempel. Traditionellt eller nytänkande är upp till dig!