EVENT

Enligt oss handlar event om mötet mellan människor, vare sig det sker live, digitalt, i offentligheten eller i det slutna rummet. Ett event hos ZILLOMAN handlar om att upplevelsen går förbi förnuftet och träffar direkt i mottagarens hjärta. Vi kallar det för ZILLOMAN-känslan och vårt uppdrag är att tillsammans med våra kunder skapa minnesvärda upplevelser utifrån denna känsla. Vi tar ett helhetsgrepp; vårt erbjudande innehåller allt från strategi till projektledning och uppföljning. Allt för att ge våra uppdragsgivare maximal utdelning på sin investering.

Vad kan du förvänta dig av eventbyrån ZILLOMAN?

Att få hjälp med ett event kan för många vara väldigt skönt. Det är inte storleken på eventet som avgör om hjälpen behövs eller inte. Det är kvaliteten och resultatet man vill uppnå. Vi arbetar alltid med utgångspunkt i våra uppdragsgivares önskningar och mål. Snabbhet i processen, kreativitet i tanken samt noggrannhet och ansvar i förberedelsen ger oss goda möjligheter att nå ett lyckat resultat tillsammans med våra kunder. Ju tidigare i planeringsarbetet ni tar hjälp av oss desto mer kan vi bidra med. Vi tror på att vara lyhörda och fånga upp våra kunders tankar och önskemål, att vara personliga och engagerade, att jobba med tyngd på det visuella, att förmedla inspiration och leverera det bästa i varje enskilt fall. Att arbeta med oss innebär att vi bjuder på mer än vad som förväntas – i alla sammanhang. Vi lämnar inget åt slumpen!

Event är kärnan i ZILLOMANs verksamhet och många års erfarenhet inom eventbranschen har gett oss en stabil grund att jobba utifrån. Vi är vana att skräddarsy våra events så att de passar just din verksamhet, oavsett målgrupp. Under åren har vi tillsammans med våra uppdragsgivare utvecklat unika eventkoncept för både vuxna och barn. Och att mixa dessa två målgrupper ser vi väldigt positivt på. Den enkla tanken är att om de minsta gästerna har det roligt så fungerar evenemanget allra bäst även för de vuxna. Stora som små, tillsammans har vi roligt!

Genom ett enkelt tryck på bilderna nedan kan du läsa mer om olika färdigpaketerade aktiviteter som du alltid hittar hos oss. En av våra specialiteter är familjedagar och genom att mixa aktiviteter från båda kategorierna nedan har vi stora möjligheter att tillsammans med er skapa minnesvärda, välkomnande och kreativa sådana. Att arbeta med aktiviteterna utifrån ett koncept eller tema har många fördelar. Vill du läsa mer om några av de färdiga koncept och teman vi har kan du göra det här.

Hittar du inte vad du söker efter? Var inte orolig, vår idébank är stor och vi hittar gärna unika förslag som passar just dig och dina önskemål.

barnBarn

vuxenVuxna