Tillbaka till Clown & Artist

SHOWER

Våra uppdrag handlar ofta om shower som kan kombineras med andra aktiviteter. Det kan också handla om större projekt där Clownerna turnerar med ett specialanpassat program för sagostunder eller liknande. Självklart kan våra shower och clowner bokas utan kringaktiviteter.

Ibland kan det vara angeläget att komponera särskilda föreställningar på uppdrag. Det gör vi gärna tillsammans mer er utifrån era önskemål. Här nedan kan du läsa mer om de färdigkomponerade shower våra clowner erbjuder.

Clownen Zilloman & Färgerna
Är en pedagogisk föreställning om färger och andra roliga nummer där Zilloman får hjälp av barnen i publiken.

Varifrån kommer alla färgerna?
Kan man trolla fram en riktig färg?
Är ägg…en färg..!

Clownen Blommans miljöshow – Grönt är Skönt
Clownen Blommans älskade blomma är svårt sjuk.Det enda sättet att rädda henne är att hitta rent vatten. Vi får följa Blommans vedermödor för att lyckas med uppdraget. Till sin hjälp har hon barnen och sin vän larven Larre.

Vi får lära oss om miljö, återvinning och kretsloppet. Med barnens hjälp blir hon en entusiastisk återvinnings-expert. Att värna miljön visar sig vara jätteroligt!

Med denna föreställning samarbetar Blomman och Grön Flagg.

Clownen Vigges Cirkusshow
Clownen Vigge visar sina Clownkonster i en bra kombination av verkstad och show. Alla barn får vara med och göra konster sedan gör Vigge sin show där alla spelar upp sina trix för varandra.

Vigges´s skojiga assistent följer med honom så allt fungerar bra.

I cirkusskolan får barnen bland annat prova på akrobatik, jonglering, trolleri, figurballonger, enhjuling, styltor och andra clownklassiker.

Clownen Fiffis Hjärtashow – om att vara en bra kompis

En kärlekskrank Kanin och härliga funderingar ifrån kloka barn är startskottet för denna varma hjärteföreställning som berör ett aktuellt ämne – nämligen hur man är en riktigt bra kompis! Barnen & de vuxna välkomnas att vara med i föreställningen när Fiffi försöker hjälpa Kaninen med sina funderingar. Ska vi rita teckningar? Ska vi imponera med häftiga trick? Eller kanske med musik? Fiffi dirigerar vuxenorkestern medan barnen sjunger som avslutning. Vilken orkester! Hur ska detta sluta?

Clownen Fantastics Djungeläventyr
Djungelutforskaren Fantastic är på exkursion. Målet är att fånga ett aldrig tidigare upptäckt djur på bild med sin älskade kamera. Plötsligt dyker något upp i siktet. Vad var det? En Slemkrypare? Nej, det var ju bara… ett helt vanligt barn! Då upptäcker Fantastic att han inte längre är i Djungeln utan på en scen mitt framför en massa barn & vuxna.

Följ med Fantastic på ett spännande uppdrag i djungeln. En hisnande äventyrsresa med en härlig blandning av teater, trolleri och clowneri – en föreställning för hela familjen!

Fantastic har bland annat besök Innovatum Science Center i Trollhättan.

Sagogläntor med musik, magi och skoj!
I vår magiska Sagoglänta bjuds familjen in till en härlig stund tillsammans. Magiska trollerier och härlig musik blandas på ett aktiverande och spännande sätt.

Här har vi många olika teman, exempelvis; Kärlek, tokiga Prinsessan på besök, Resor, Familj, Syskon och Årstider. Det blir en rolig föreställning som förenar både skoj och lärande.