CLOWNEVENT

Planerar du ett event med målgruppen barn och familj så har vi stor erfarenhet och många intressanta förslag. Gemensamt för de förslag som presenteras nedan är att clownen står i fokus, vi bygger alltså resterande aktiviteter kring clownen. Har du frågor om detta eller om andra former av besök så hör bara av dig till oss så kan vi bolla idéer och ge dig ett snabbt förslag med upplägg och pris.

Clowndag
En heldag med fyra timmars program för barn och familjepublik där vi målar ansikten till fin cirkusmusik, framträder med flera kortare föreställningar och däremellan viker figurballonger i ett spännande “regn” av vackra såpbubblor.

Bilfestdag
Clownen Fiffi är med hela dagen och gör sin roliga trollerishow på scenen vid flera tillfällen. Dessemellan finns hon i “Fiffi´s racerbildepå” där hon har tillverkning av ballongbilar, bilteckningstävling, ansiktsmålning och utdelning av passande småpresenter. Och röda godisracerbilar! Här kan man bygga en fin miljö med affischer, gamla bildäck att sitta på med mera.

Musikförslag
Vi kan alltid ta med vår egen dragspelsorkester Poppo. Vi kan också erbjuda ett vackert positiv med positivhalare. Alternativt kan vi ta med lämplig inspelad musik som inramning till alla evenemang

Lekdag
Redan i entrén möts besökarna av vår glada clown. Clownen minglar bland nyfikna besökare och kunder och sprider glädje. Vi bygger upp en clownhörna med lekfulla aktiviteter och regelbundna småshower för förbipasserande barn och föräldrar.

Modedag
En dag när kläder står i centrum! Clownen Fiffi har hattverkstad där hon gör ballonghattar till alla barn. Såpbubblor och musik förstås. Möjlighet att ha “levande skyltfönster”, servering eller liknande. Kan avslutas med parad och modevisning där Fiffi kan vara konferencier och uppträda. Gästartister kan också passa väl in.