CLOWN & ARTIST

Grunden för ett lyckat familjeevent är att komma på en rolig idé med ett spännande och relevant tema. När man har idéerna och allt därtill gäller det att fylla eventet med ett innehåll som ger en lust- och glädjefylld upplevelse för både barn och vuxna. Ett roligt inslag på ett familjeevent kan exempelvis vara ett clownbesök. På ZILLOMAN har vi många roliga och spännande Clowner. Alla har sina specialiteter och sin egen karaktär. Det är Zilloman, Fiffi, Blomman, Fantastic, Vigge, Kakan med flera. Hör gärna av dig om du har ett evenemang på gång så kan vi se vem av våra härliga Clowner som passar allra bäst på just ditt evenemang.

Vill ni se ett fint bildspel på Zillomans Clowner kan ni göra det här!

Genom ett enkelt tryck på bilden nedan kan ni läsa mer om våra fina clowner och deras shower.

clownClowner

showerShower

ARTIST

På ZILLOMAN kan vi ordna många typer av artister och artistevent. Vi har både egna artister inom exempelvis clown, mim, gycklare, eldslukare och musik eller kända artister som integreras i en helhet på de event vi projektleder.

Dessa artister passar jättefint vid evenemang för hela familjen eller vid event som riktar sig speciellt för en vuxen publik. Det kan t ex gälla en heldag för ett företag, på en mässa med vuxenpublik eller en företagsfest. Det kan också handla om att framträda på en privat födelsedagsfest där mingeltrolleri, shower eller eldslukning kan vara lämpliga inslag för vuxna

Om ni vill fylla er dag med lustfyllda och minnesvärda upplevelser så är ZILLOMANs clowner och artister helt rätt för er. Vill du läsa mer om olika eventkoncept där clownen står i fokus så kan du göra det här!