BARNKALAS

Låt oss på ZILLOMAN ta hand om ert barnkalas. Vi har många års erfarenhet av kalas, och genom vår kalasservice kan vi erbjuda barnunderhållning och aktiviteter på privata familjefester och barnkalas. Med oss på kalaset blir kalasupplevelsen något utöver det vanliga, vår passion och vårt engagemang bidrar till att kalaset blir en lyckad upplevelse för både stora och små. Gemensamt för alla våra kalas är att vi sprider glädje och vårt mål är att alla gäster ska gå hem med ett leende på läpparna och med en kalasupplevelse som de aldrig glömmer.

Om ni planerar att anordna ett större kalas och behöver hjälp och stöd med planeringen så finns våra kalascoacher till hands. De har hjälpt över 2 000 familjer att skräddarsy kalaset enligt just deras önskemål.

Alla våra medarbetare är certifierade i ZILLOMANs serviceskola. Våra temafigurer är dessutom certifierade i ZILLOMANs clownskola. På så vis garanterar vi hög nivå på våra genomföranden och har möjlighet att ta hand om både underhållande inslag i barnkalaset samt helhetsarrangemang.

Nedan presenteras ett antal förslag på aktiviteter på barnkalas. Titta gärna runt för att inspireras och hitta passande upplägg till din tillställning. Om du inte hittar det du söker behöver du inte vara orolig, vår idébank är rik och vårt kontaktnät är brett. Utöver de förslag som presenteras nedan kan vi exempel vis ordna ponnyridning, teknik, dekor, musik, mat och dryck och mycket mer.

Vill du ställa en förfrågan direkt? Klicka här!

barnkalasmindreMindre inslag

barnkalashelhetHelhetslösningar

BOKNINGSINFORMATION

Vid helhetsarrangemang behöver vi festbokningen senast tre veckor innan festen. Vid kortare inslag går det bra att boka fram till 6 vardagar innan kalaset före kl. 12.00, därefter tillkommer en extra serviceavgift (se nedan). Det är dock alltid bra att vara ute i god tid då vi endast kan ta ett begränsat antal besök per dag.

Betalar gör du enklast på vårt BG konto minst 5 vardagar innan festen. Då vi fått in betalningen gäller er orderbekräftelse som kvitto. BG: 5573-6169.

Moms
För privatkunder tillkommer inte moms till besökspriserna eftersom det är kulturframträdanden.
Vill ni att vi fakturerar till ett företag så går det jättebra men då tillkommer moms 25 % samt en faktureringsavgift på 300 kr.

Avbokning & ombokning
Avbokning går att göra sju arbetsdagar innan kalasdagen. Därefter behöver vi ta ut en kalasavgift på 500:-/dag.
Ombokning går att göra fram till 5 arbetsdagar innan barnkalaset utan avgift. Därefter mot 500:-/dag.
Ombokning vid sjukdom går att göra samma dag som barnkalaset mot läkarintyg samt 1 500:-.

Servicesavgift
Normalt behöver vi bokningen senast 6 vardagar innan barnkalaset före kl. 12.00. Därefter behöver vi lägga till en serviceavgift på 500 kr/dag. Plus eventuella merkostnader som exempelvis taxi.