TOMTEN MED VÄNNER

Vi gör julen levande

HÄR HITTAR NI OSS UNDER DECEMBER

Fredag 4/12 Glögg i Globen Shopping och musik med DJ i Liljeholmen

Lördag 5/12 Julpyssel i Globen Shopping, glögg Burlöv och Tomten besöker Väsby och Vällingby.

Söndag 5/12 Tomten minglar i Farsta Centrum och i Burlöv har vi julpyssel, glögg och besök av Tomten.

Fredag 11/12 Glögg i Tumba Centrum och Globen Shopping

Lördag 12/12 Prissebesök i Värmdö köpcentrum. Glögg, pyssel och besök av Tomten i Globen Shopping. Nissebus, glögg och besök av Tomten i Åkersberga Centrum. Glögg, pyssel och besök av Tomten i Burlöv. Tomten besöker också Tumba Centrum, Kungens Kurva Shopping och Väsby Centrum.

Söndag 13/12 Luciatåg och glögg i Globen Shopping. Glögg, pyssel, paketinslagning och besök av Tomten i Burlöv. Tomten besöker också Kungens Kurva Shopping och Mellby.

Torsdag 17/12 Paketinslagning i Globen Shopping och Tomten besöker Kvarnen i Katrineholm.

Fredag 18/12 Paketinslagning och glögg i Globen Shopping. Glögg i Tumba Centrum.

Lördag 19/12 Glögg, paketinslagning, julpyssel och besök av Tomten i Globen Shopping. Glögg, paketinslagning, julpyssel och besök av Tomten i Burlöv. Tomten besöker också Kungens Kurva Shopping, Vällingby, Huddinge Centrum, Väsby och Skärholmen.

Söndag 20/12 Glögg, paketinslagning, julpyssel och besök av Tomten i Globen Shopping. Glögg, paketinslagning, julpyssel och besök av Tomten i Burlöv. Tomten besöker också Kungens Kurva, Skärholmen och Mellby.

Måndag 21/12 Paketinslagning i Burlöv. Glögg och paketinslagning i Globen Shopping. Glögg och paketinslagning i Jakobsberg. Glögg i Liljeholmen.

Tisdag 22/12 Paketinslagning i Burlöv. Glögg och paketinslagning i Globen Shopping. Glögg och paketinslagning i Jakobsberg. Glögg i Liljeholmen. 

Onsdag 23/12 Paketinslagning i Burlöv. Glögg och paketinslagning i Globen Shopping. Glögg och paketinslagning i Jakobsberg. Glögg i Liljeholmen.

Torsdag 24/12 Tomten besöker Operakällaren innan han beger sig ut för sin årliga tur runt jorden.

VILL DU OCKSÅ HA BESÖK AV OSS? KLICKA HÄR