ZILLOMAN Event- och Kommunikationsbyrå

Vi gör event levande

AKTUELLT

HÖSTEN ÄR HÄR

kiss

I slutet av oktober är det dags för Halloween. Ni hittar oss lite överallt, bl.a. Stationsgallerian i Uppsala, Burlöv Center i Malmö och Globen Shopping i Stockholm. Vill du också ha Halloweenaktiviteter hos dig? Beställ menyn här

SAGOSTUND I BURLÖV

burlov-2

Den 3:e oktober gjorde Fröken Rosenlund den sista sagostunden i Burlöv Center för denna gång. Det har varit minidisco, prinsessbesök, kompisbandstillverkning och en massa annat roligt. Tack alla kompisar för detta år!

INTENSIV SEPTEMBER

septembertack3

Det har varit intensiva men roliga veckor. I september har vi bl.a. gjort Shoppingsfestival i Erikslund Shopping Center, Lyxlördag i Burlöv Center och Kickstartat i Goloben Shopping. Tack alla inblandade för ert fantastiska engagemang.

SNART KOMMER TOMTEN

santa

Ja det är sant, snart knackar Tomten på dörren! Möten bokas för fullt för planering av aktiviteter till jul, årets stora final. Vi älskar jul, boka ett möte du också!

FÖLJ OSS

NYHETSBREV

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

INSTAGRAM
@zillomanevent

VÄLKOMMEN TILL ZILLOMAN

Vill du ge dina besökare, gäster, medarbetare eller kunder ett minnesvärt event? Då är ZILLOMAN helt rätt för dig!

ZILLOMAN är en kreativ och praktisk eventbyrå med verktygen nära till hands. Vi tycker om att skapa, projektleda och leverera lustfyllda upplevelser till barn, familjer och vuxna, och det har vi möjlighet att göra över hela Sverige.

Vi är specialister på kreativa lösningar, vare sig vi tar oss an barnkalas, familjeevent, företagsfester eller event på handelsplatser. Förutom den kreativa sidan så arbetar vi ständigt med kvalitativ utbildning av våra medarbetare, allt för att kunna garantera absolut bästa resultat.

Vår främsta styrka är vårt engagemang, vår kreativitet, vår passion och vår lyhördhet och det är utifrån dessa styrkor vi skapar minnesvärda och unika upplevelser.

Vanligtvis arbetar vi som eventbyrå med dedikerade projekt där vi skapar unika events med kundens önskemål som utgångspunkt. Våra genomföranden kan därför se mycket olika ut. Det är bara fantasin som sätter gränser… och vi har livlig fantasi. Vi har många ingredienser internt i företaget vilket ger oss stora fördelar när vi skräddarsyr events.

Vi arbetar i hela landet med Stockholm, Göteborg och Malmö som utgångsorter.

Vill du ställa en förfrågan direkt? Klicka här!

Omtanke, Service & Kvalitet är vårt löfte när vi tillsammans med er skapar…Glädje!