VILKA VI ÄR

Vi är en liten byrå men en bred leverantör…

Vi skapar levande upplevelser och minnesvärda möten för våra kunder. Vi är en kreativ uppdragsbyrå med verktygen nära till hands!

Vårt engagemang, vår kreativitet och vårt fokus på levande upplevelser för alla åldrar gör oss till en unik eventbyrå. Hela Sverige är vår arbetsplats och våra certifierade medarbetare är vår stolthet. Vår främsta målgrupp är barn och familjer och under årens lopp har vi arbetat fram unika barn – och familjekoncept. Vi har upptäckt att familjedimensionen blivit allt viktigare också på många vuxenevenemang och det har vi tagit till vara på. Den enkla tanken är att om de minsta gästerna har det roligt så fungerar evenemanget allra bäst även för de vuxna.

Våra kunder kommer från många olika branscher. De senaste åren har vi jobbat med allt ifrån skidorter, arenor, handelsplatser och kommuner till restauranger, idrottsklubbar, tidskrifter och advokatbyråer. Det gemensamma för alla våra kunder är att de prioriterar det levande mötet och evenemang med omtanke, service och kvalitet i fokus.

Idag är vi 10 personer som i ett dynamiskt och välmixat team arbetar tillsammans på ZILLOMAN. Därutöver har vi cirka 90 duktiga medarbetare som gör olika former av artistiska och andra insatser på enskilda uppdrag. Som företag är vi praktiskt lagda och har mycket ingredienser internt i företaget. Artister, teknik, dekoratörer, designers med mera. Detta ger oss stora fördelar när vi skräddarsyr ditt event. Som liten byrå – med internt mycket innehåll – blir vi ofta underleverantör till andra kommunikations- och eventbyråer: Creative Meetings, Louder, PS Communication, United Media Group, Wonderbrand och MEC med flera.

Inom ZILLOMAN har vi ett eget Artistbolag så vi kan när det passar bygga särskilda produktioner och event runt helt egna artister och figurer. Det gör rättighetsfrågor enklare och gör också att vi har möjlighet att skapa dedikerade figurer åt våra kunder. Men detta är inget vi alltid gör. Vi tar lika gärna med andra kända eller okända artister som hjälper oss att förmedla ZILLOMAN-känslan på uppdrag åt våra kunder.

Det är alltid intressant att komma in tidigt i ert planeringsarbete. Ju tidigare ni tar hjälp av oss desto mer kan vi bidra med. Genom vårt nätverk har vi löpande samarbete med specialiserade leverantörer av teknik, säkerhet, juridik med mera. Allt som ett stöd och en trygghet för att bära fram glada upplevelser till era besökare.

Vad vi gör

Vi på eventbyrån ZILLOMAN skapar, projektleder och levererar lustfyllda upplevelser över hela Sverige året runt. Vanligtvis arbetar vi som byrå med dedikerade projekt där vi skapar unika events med kundens önskemål som utgångspunkt. Våra genomföranden kan därför se mycket olika ut. Vi har även färdigpaketerade upplevelser för kunder som önskar något snabbt och redan beprövat.

På ZILLOMAN arbetar vi alltid med utgångspunkt i våra uppdragsgivares önskningar och mål. Snabbhet i processen, kreativitet i tanken, noggrannhet och ansvar i förberedelsen ger oss en god möjlighet att nå ett värdeskapande resultat för våra kunder. Målet för alla våra genomföranden är interaktiva aktiviteter, lustfyllda upplevelser och välkomnande service.

ZILLOMAN arbetar såväl med mer omfattande som med mer begränsade. Vi har idag fullt ansvar för planering och genomförande av större och mindre event på exempelvis handelsplatser, sponsorturnéer och aktiviteter, mässor och kundmöten. När dessa eventinsatser också behöver en form och ett innehåll som vi får förtroende att leverera är vi som bäst.

Exempel på uppdragsgivare är Globen Shopping, Operakällaren, Loka, Citycon, Heron City, Farsta Centrum, Handelsbanken, Stockholmsarenan, Barnens Hus, Länsförsäkringar, Svenska McDonald´s, Nickelodeon, Skistar och Telia.

Hur vi gör

I en kreativ process lyssnar vi och letar efter rätt idéer till förverkligandet av era önskningar. Vi presenterar därefter ett eller flera förslag som bildar utgångspunkt för eventets speciella utformning. Därefter planerar vi helheten tillsammans med er och genomför slutligen evenemanget på plats.

Utvärdering av varje insats sker alltid mot de mål vi sätter upp för att på så vis skapa goda förutsättningar för ett långsiktigt samarbete. Vill ni kan vi också delta i strategisk planering av era marknadsinsatser baserat på kunskaper om era mål och er marknads särskilda karaktär.

Omtanke, Service & Kvalitet är vårt löfte när vi tillsammans med er skapar…Glädje!