FIRA JUL MED ZILLOMAN

KONTAKTA OSS FÖR PRISFÖRSLAG

JULAKTIVITETER

Wrapping – Professionell paketinslagning utöver det vanliga
Vi har professionella paketinslagare som är utbildade i wrapping. De får paketinslagning att verka som konstform. Kommer garanterat att imponera på era besökare!

Tomtebesök
Mingel, tomtehörnor, sagostunder, tomteskolor, uppvärmningsbus, fotografering med mera. Vi har många alternativa upplägg på Tomtens besök som är en garanterad succé.

Pysselverkstad
I våra kreativa pysselverkstäder huserar våra mysiga tomtenissor. De pysslar med både stora och små. Vi skräddarsyr gärna pysslet efter era önskemål. Dekorationer, julklappar eller kanske julkort?

Tomtenissebus
Våra busiga tomtenissar kan användas på många olika sätt. De kan mingla, trolla, vika figurballonger och mycket mer. Allt med siktet inställt på att sprida julkänsla!

Glöggservering
Era besökare möts av våra trevliga tomtenissor som bjuder på varm glögg och pepparkakor. En mysig och trevlig överraskning för besökarna. En riktig stämningshöjare!

Jullounge
I julloungen finns tid för avkoppling. Julloungen kan fyllas med olika innehåll, t.ex. med servering, livemusik eller energimassage. Allt med fokus på att ta hand om era besökare.

Carol Singers
Fin och fantastiskt duktig fyrstämmig kör minglar runt och sprider härlig julstämning.

Julmusik
Klassiskt, poppigt eller pampigt? Du bestämmer. Vi hjälper dig med allt ifrån opera, carol singers och skönsång till tomteorkestrar, trubadurer och DJs.

Värmande eldshower
Varmt välkomna hit! Utanför er står våra duktiga eldjonglörer och sprider värme. En häftig show som imponerar – särskilt i vintermörkret.

Juldekor
Vi har erfarna och duktiga dekoratörer som skräddarsyr fantasifull och vacker dekor efter era önskemål.

JULGRANSPLUNDRING

Showbesök
En interaktiv föreställning som såklart handlar om det faktum att julen nu är slut. Den bjuder in till skratt, engagemang och trevliga minnen. Föreställningen blir en härlig blandning av komik och magiska trollerier. Allt kan hända när en clown/tomtenisse skall trolla, men med barnens hjälp så lyckas det nog tillslut?

Sång och lek
Vår fina tomtenissa/lekledare och duktiga trubadur besöker er plundring och tar med alla barn och vuxna på en rolig stund runt granen. Sånglekar och bus står på schemat. Inklusive PA med trådlösa headset till trubadur och tomtenissa.

Ansiktsmålning
Hör alla trevliga fester till. Plötsligt kommer det att krylla av tigrar, fjärilar, kaniner och en och en annan spindelman. Eller varför inte en rosa tiger?

Figurballonger
Alla barn älskar ballonger. Våra glada prissar viker ballonger till alla barn som vill ha. Ett härligt minne att få med sig hem. En hund, en hatt eller kanske en blomma?

Levande fiskdamm
I den levande fiskdammen kan vad som helst hända! Bubblor flyger och fiskar hoppar i krokodilens levande fiskdamm och härliga vattenljud gör att det nästan känns som att man fiskar på riktigt…! Aktiviteten blir som en liten ”dockteater” med den tokiga krokodilen inuti.


KONTAKTA OSS

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon